Den Norské kuchyně

Den Norské kuchyně

Záznam vystoupení senátora, MUDr. Mgr. Vladimíra Plačka. MBA, na půdě Senátu ČR. Záznam vystoupení
Níže naleznete odkaz na reportáž České televize z pořadu Události v regionech - Ostrava, která popisuje průběh "Dne norské kuchyně" v opavské školní jídelně. Děkujeme do Opavy za výbornou organizaci! Česká televize - Den norské kuchyně
Tisková zpráva, 12. prosince 2016 Kuchařky a kuchaři ze školních jídelen z celé České republiky se v pražské MAKRO Akademii učili jak zaujmout malé strávníky tradičními severskými jídly. To vše v rámci projektu „Den norské kuchyně v českých školních jídelnách“. Cílem...
Polévka ze zeleného hrášku se šunkou a křupavými krutóny (10 dospělých porcí) Suroviny (g/ml): Rostlinný ole                          50 Česnek                        ...

Den Thajské kuchyně

<< 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Den thajské kuchyně

Popis projektu Celý projekt je rozdělen do dvou hlavních částí: 1/ ukázka a praktická výuka přípravy thajského menu, vhodného pro české ŠJ Datum: 21. března 2016 / místo konání: Praha – Makro Akademie) 2/ vlastní příprava thajského menu v participujících školních jídelnách pro jejich školní...
Vážení účastníci workshopu „Den thajské kuchyně v českých školních jídelnách“,    jménem Asociace školních jídelen ČR, bych Vám tímto rád poděkoval za Vaši účast a úsilí, které jste vynaložili během našeho společného workshopu. Věřím, že tato událost pro Vás byla zajímavá a přínosná....
MENU Tom Ťiud Mu Sab Tofu   ( 4 porce ) ต้มจืดหมูสับเต้าหู้ (Vepřový vývar se zeleninou a tofu) Ingredience (suroviny): -Vepřové kosti na polévku  400 ml -Skleněné nudle 40 g -Vepřová panenka 120 g -Čínské zelí 120 g -Černé houby 20g -Sůl 1 čajová lžička -Cukr krystal 1 rovná čajová...

Projekt: "Stravujeme se společně".

Stravujeme se společně

12.09.2013 16:55
Město Č. Budějovice - OŠMT, Sdružení Jihočeských celiaků a AŠJ ČR pořádá projekt: „STRAVUJEME SE SPOLEČNĚ” Kdy: čtvrtek 12. září 2013 od 16.00 hodin Kde: Menza JU, Studentská 15, Č. Budějovice Stáhnout pozvánku.docx (78,8 kB) AŠJ ČR pro Českobudějovický deník /3.9.2013/  

Novinky

Vydejte s námi do světa výživy a pokusme se zjistit, kdy nám přináší zdraví a naopak, kdy nám může...
I po skončení projektu "Den norské kuchyně" můžeme být pyšní na školní menu, které připravila AŠJ...
Svou premiéru si odbylo Krajské centrum sdílení praxe v Plzeňském kraji, kde se konal seminář...
Prohlédněte si fotografie z návštěvy zástupce velvyslankyně Norského království, Vegara...
Rádi bychom se s vámi touto cestou podělili o obsah poděkování, který nám zaslala ředitelka CŠJ...
Ve fotogalerii nahlédněte pod pokličku dalších školních jídelen, které se zúčastnily projektu "Den...
Jak se vařilo v Přerově nám ukáže následující prezentace základní...
Ve fotogalerii přibyly nové fotografie ze "Dnů norské kuchyně" ve školních jídelnách při ZŠ...
MŠMT vydalo nové stanovisko k aplikaci "Pamlskové" vyhlášky pro přípravu svačin v...
Děkujeme za příjemnou atmosféru na "Dni norské kuchyně" na FZŠ Trávníčkova. Zde se podívejte i Vy...
1 | 2 | 3 >>

Anketa

Líbí se Vám náš nový web?