Den Norské kuchyně

Den Norské kuchyně

Záznam vystoupení senátora, MUDr. Mgr. Vladimíra Plačka. MBA, na půdě Senátu ČR. Záznam vystoupení
Níže naleznete odkaz na reportáž České televize z pořadu Události v regionech - Ostrava, která popisuje průběh "Dne norské kuchyně" v opavské školní jídelně. Děkujeme do Opavy za výbornou organizaci! Česká televize - Den norské kuchyně
Tisková zpráva, 12. prosince 2016 Kuchařky a kuchaři ze školních jídelen z celé České republiky se v pražské MAKRO Akademii učili jak zaujmout malé strávníky tradičními severskými jídly. To vše v rámci projektu „Den norské kuchyně v českých školních jídelnách“. Cílem...
Polévka ze zeleného hrášku se šunkou a křupavými krutóny (10 dospělých porcí) Suroviny (g/ml): Rostlinný ole                          50 Česnek                        ...

Den Thajské kuchyně

Den thajské kuchyně

Popis projektu Celý projekt je rozdělen do dvou hlavních částí: 1/ ukázka a praktická výuka přípravy thajského menu, vhodného pro české ŠJ Datum: 21. března 2016 / místo konání: Praha – Makro Akademie) 2/ vlastní příprava thajského menu v participujících školních jídelnách pro jejich školní...
Vážení účastníci workshopu „Den thajské kuchyně v českých školních jídelnách“,    jménem Asociace školních jídelen ČR, bych Vám tímto rád poděkoval za Vaši účast a úsilí, které jste vynaložili během našeho společného workshopu. Věřím, že tato událost pro Vás byla zajímavá a přínosná....
MENU Tom Ťiud Mu Sab Tofu   ( 4 porce ) ต้มจืดหมูสับเต้าหู้ (Vepřový vývar se zeleninou a tofu) Ingredience (suroviny): -Vepřové kosti na polévku  400 ml -Skleněné nudle 40 g -Vepřová panenka 120 g -Čínské zelí 120 g -Černé houby 20g -Sůl 1 čajová lžička -Cukr krystal 1 rovná čajová...

Projekt: "Stravujeme se společně".

Stravujeme se společně

12.09.2013 16:55
Město Č. Budějovice - OŠMT, Sdružení Jihočeských celiaků a AŠJ ČR pořádá projekt: „STRAVUJEME SE SPOLEČNĚ” Kdy: čtvrtek 12. září 2013 od 16.00 hodin Kde: Menza JU, Studentská 15, Č. Budějovice Stáhnout pozvánku.docx (78,8 kB) AŠJ ČR pro Českobudějovický deník /3.9.2013/  

Novinky

„Dny světové kuchyně ve školních jídelnách ČR“ Mgr. Alexandra Košťálová – Státní zdravotní...
Dobrý den, chtěla bych Vám poděkovat, že jsme se mohly zúčastnit akce Thajská kuchyně ve školních...
Do českých školních jídelen míří thajské jídlo. autor: Aneta Štefánková Poslední dobou se...
Tisková zpráva, 22. března 2016   Školní jídelny pronikají do tajů thajské...
<< 1 | 2 | 3

Anketa

Líbí se Vám náš nový web?