Article archive

Thanks for Norwegian day

23/12/2016 11:39
On 8th December was organized a workshop on the theme of Norwegian cuisine. We would like to thank you for your participation and we are looking forward to continuing project days in each school canteens. Thank you.
The cooks from school canteens across the Czech Republic have learned how to improve the school menu with traditional Nordic dishes. All this within the project "Day of Norwegian cuisine in a Czech school canteens". The aim of the event was to introduce the culinary teams Norwegian dishes and...
MENU Tom Ťiud Mu Sab Tofu   ( 4 porce ) ต้มจืดหมูสับเต้าหู้ (Vepřový vývar se zeleninou a tofu) Ingredience (suroviny): -Vepřové kosti na polévku  400 ml -Skleněné nudle 40 g -Vepřová panenka 120 g -Čínské zelí 120 g -Černé houby 20g -Sůl 1 čajová lžička -Cukr krystal 1 rovná čajová...
Vážení účastníci workshopu „Den thajské kuchyně v českých školních jídelnách“,    jménem Asociace školních jídelen ČR, bych Vám tímto rád poděkoval za Vaši účast a úsilí, které jste vynaložili během našeho společného workshopu. Věřím, že tato událost pro Vás byla zajímavá a přínosná....
Popis projektu Celý projekt je rozdělen do dvou hlavních částí: 1/ ukázka a praktická výuka přípravy thajského menu, vhodného pro české ŠJ Datum: 21. března 2016 / místo konání: Praha – Makro Akademie) 2/ vlastní příprava thajského menu v participujících školních jídelnách pro jejich školní...

Stravujeme se společně

12/09/2013 16:55
Město Č. Budějovice - OŠMT, Sdružení Jihočeských celiaků a AŠJ ČR pořádá projekt: „STRAVUJEME SE SPOLEČNĚ” Kdy: čtvrtek 12. září 2013 od 16.00 hodin Kde: Menza JU, Studentská 15, Č. Budějovice Stáhnout pozvánku.docx (78,8 kB) AŠJ ČR pro Českobudějovický deník /3.9.2013/  
Items: 1 - 6 of 6